- Over Ecobeauty -

Met Ecobeauty heb ik een unieke duurzame salon gecreëerd voor natuurlijke huidverbetering. 

Ik ben gespecialiseerd in dermatologie en cosmetische ingrediëntenleer en ik werk exclusief met de bionome, hoogwaardige producten van Dr. Baumann Cosmetics; wereldwijd de best denkbare huidverzorging met ingrediënten van zeer hoge kwaliteit.

Mijn visie;

Een lichaam heeft de juiste voeding, rust en beweging nodig om gezond en sterk te worden en te blijven. Dit is voor mij vanzelfsprekend. Dit geldt ook specifiek voor de huid, het grootste orgaan van ons lichaam. De huid reageert het beste op natuurlijke, plantaardige ingrediënten en... natuurlijke, plantaardige voeding. 

Ik volg jaarlijks meerdere bijscholingen, lezingen en studies, op het gebied van o.a. dermatologie, cosmetische ingrediënten en voeding.

Mijn werkwijze:

Wanneer de huid gezond en sterk is kan het vele problemen zelf oplossen, weliswaar met de juiste hulp. Daarom verdient het de beste verzorging.

Iedere behandeling start met een huidanalyse. Ik kijk naar de conditie van uw huid op het moment dat u in mijn stoel ligt. Hiermee bepaal ik welke behandelingen en producten het beste voor uw huid werken.

Elke behandeling  heeft als doel om uw huid gezond en veerkrachtig te maken. U zult zien dat deze aanpak ècht resultaat geeft.

Ik vind het het mooiste wat er is om mensen blij te maken met een mooie, gezonde huid.

Maak gerust een afspraak. Dan gaan we samen aan de slag om de conditie van uw huid te verbeteren. Iedere behandeling geef ik altijd met veel liefde en aandacht.

Monique Briggeman

huidspecialist

15977484_1340552619348237_20777569823153

Handig om te weten!

De salon is gevestigd op de Bergselaan in Rotterdam. Het winkelpand wordt gedeeld met kapsalon Haarliefde; een dynamische kapsalon waar eveneens gewerkt wordt met huid/haar-, dier- en mileuvriendelijke producten. Haarliefde zit boven, Ecobeauty zit beneden.

trap af.jpeg